MJR SPORTS

MJR Sports, ook wel M Sports genoemd, is er voor iedere sporter die voor de beste kwaliteit kiest mét een oog voor (fashion)trends binnen de sportkleding en teamkleding. Want sport houdt ons fit en gezond. Brengt ons samen en sport heeft de kracht om levens te veranderen.

Onze collecties voldoen aan de hoogste standaard waarbij wij altijd letten op de allerkleinste details. Hierdoor presteert de sporter beter wanneer het écht moet. Innovatie staat hoog in het vaandel. We gebruiken de nieuwste stoffen en door deze te laten testen door topsporters, laten we geen mogelijkheid onbenut om de beste sportkleding te produceren, voor alle sporters.  

Wij leggen de maatstaf van onze collecties vanzelfsprekend hoog. Onze eigen designers zijn dagelijks bezig om aan alle standaarden te voldoen en de trends niet uit het oog te verliezen. Wij doen geen concessie aan trends of kwaliteit.

Verandering

De wereld verandert voortdurend. En wij veranderen mee. Wij lopen voorop en MJR Sports gaat daarbij verder dan enkel kleding voor sporters. Wij helpen sportclubs hun club naar een ander niveau te tillen. Ons creatieve team helpt de club hun branding te versterken waardoor dit een positieve impact heeft op de begroting van elke sportvereniging.

Onze focus ligt op Amerikaanse sporten, ook als lifestyle trend, zoals honkbal, softbal en basketbal. Daarnaast leveren we ook aan andere sporten met een hoog kwaliteitsniveau zoals padel, hockey, cricket etc.

De wereld staat nooit stil, de industrie en innovatie gaan razendsnel. Zo ook ons merk! Onze producten zijn voorzien van de meest moderne functionaliteiten. Dit maakt de producten uniek, hoogwaardig en betrouwbaar. Je ontvangt de kwaliteit die je verwacht.

MJR SPORTS is onderdeel van Klupp Sportswear B.V. en PLG Concepts.

Custom sportkleding

Door onze persoonlijke aanpak met onze eigen designstudio en een sterk internationaal netwerk aan fabrikanten, kunnen wij de wensen van de klant tot uitvoering brengen. Van het ontwerpen en produceren van het clubtenue, tot aan de juiste merchandise artikelen om de clubbegroting en de clubbranding te vergroten.

Duurzaamheid

Wij denken na over de impact die wij hebben met ons MJR Sports merk op de wereld. Met het recyclen van oude polyesters draagt ook MJR Sports een steentje bij aan het milieu en door het planmatig bundelen van zendingen uit het buitenland proberen wij ook zoveel als mogelijk de CO2 uitstoot te beperken. Wij zijn continu op zoek naar nieuwe manieren om bij te dragen aan een betere wereld.